Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/videopac/public_html/wp-content/themes/atelier/swift-framework/core/sf-page-heading.php on line 164

Videobrochure

Pakkend presenteren met de Videobrochure

Videobrochures zijn geprinte kaarten waarop een video te zien is. De video bevat beeld, geluid en eventueel een touchscreen. Zoals u zich wel kunt voorstellen, spreekt de Videobrochure heel erg tot de verbeelding. Beeld en geluid kunnen krachtiger zijn dan duizend woorden! Al helemaal in combinatie met de juiste huisstijl en tekstuele begeleiding. Videobrochures zijn dan ook zeer exclusieve marketingtools voor vele doeleinden!

  Persoonlijk advies
  Dun LCD scherm
  Realistisch geluid
  Snelle levertijden
  Extra vermogen
  Zeer exclusief
  Vanaf 50 stuks
  Gepersonaliseerd
  Scherm tot 10”
  Custom made

Wanneer komen Videobrochures van pas?

Wanneer niet… Videobrochures komen bij tal van gelegenheden van pas. Heeft u een idee dat u graag op een unieke manier wilt presenteren? Wilt u duidelijke instructies geven, of zoekt u een uniek promotiemiddel… De Videobrochure leent zich uitstekend voor dergelijke doeleinden. Zoekt u nog wat inspiratie? Wij hebben de afgelopen jaren talloze Videobrochure geproduceerd, dus barsten van de ideeën. Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek aan!

IPS technologie zorgt voor een hogere helderheid, beter contrast, hogere resolutie en een inkijkhoek van 178 graden

Simpel gezegd zorgt een IPS scherm voor een betere kleurweergave, een hoger contrast en wijdere kijkhoeken dan een standaard LCD scherm. Zwart moet zwarter zijn, kleuren moeten rijker zijn en alles moet beter zichtbaar zijn vanuit verschillende hoeken.

Wij maken Videobrochures van uitstekende kwaliteit

Wist u al dat wij pioniers zijn op het gebied van Videobrochures? Sinds dag één focussen wij ons op hoogwaardige Videobrochures. Bij ons geen look-a-like’s, enkel zeer exclusieve, gepersonaliseerde kaarten met haarscherpe video(s) en realistisch geluid. Bovendien zorgen wij er altijd voor dat de Videobrochure voldoet aan uw wensen: van de juiste vormgeving tot het ideale formaat. En dan hebben we het nog niet eens over extra opties zoals een touchscreen. Aan u de keus!

Vier kenmerken van onze Videobrochures

Wij leveren complete Videobrochures, waarin we onder andere rekening houden met het lcd-scherm, het drukwerk, de batterij en optionele buttons. Hieronder leest u daar meer over:

  • Verschillende LCD-formaten: u kunt kiezen uit verschillende formaten, tot 10”. Het lcd-scherm kan zowel horizontaal en verticaal geplaatst worden.
  • Gepersonaliseerd drukwerk: de Videobrochure is niet compleet zonder passend drukwerk. Wij maken gebruik van 350-grams papier in een glossy of matte uitvoering.
  • Passende batterij: elke Videobrochure gaat minimaal 90 minuten mee. Daarnaast krijgt u een oplaadkabeltje om de kaart op ieder gewenst moment op te laden.
  • Optionele buttons: de meeste Videobrochures spelen automatisch af, maar soms is het beter om te kiezen voor een touchscreen met knopjes zoals play/pause of volume.

LCD Formaten

LCD formatenDat er meerdere LCD formaten zijn hoeven wij u natuurlijk niet te vertellen, maar heeft u weleens naar de mogelijkheid gekeken om niet naar de standaard oplossing te kijken maar juist naar dat gene wat afwijkt. Wat dacht u van een A4 Videobrochure …

Lees meer

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Drukwerk

drukwerk Het drukwerk is een essentieel onderdeel van de Videobrochure. Wij maken gebruik van 350 gr/m2 papier en heeft u de keus uit een matte of een glossy uitvoering. Tegen een meerprijs is, bij aantallen boven de 100 stuks, reliëfdruk of een UV spotlaklaag …

Lees verder

Save

Save

Save

Save

Batterij

Ieder Videobrochure wordt geleverd met een oplaadbare Lithium-ion batterij. Afhankelijk van het schermformaat zal deze een andere vermogen hebben maar zorgt er voor dat de Videobrochure minimaal 90 minuten werkt. Zodra de batterij leeg is …

Lees verder

Save

Save

Save

Save

Buttons

buttonsDe kracht van de Videobrochure is eenvoud, zodra je het Pack opent gaat de film of presentatie automatisch afspelen. Maar soms zijn er redenen om juist af te wijken van de eenvoud en te gaan voor keuzes zodat de Videobrochure nog doeltreffender wordt…

Lees meer

Save

Save