kaart met videoboodschap

Wat is een kaart met videoboodschap?

Een kaart met videoboodschap combineert het beste uit twee werelden: een fysieke kaart en een video. Zo maakt u optimaal gebruik van de krachtige combinatie van geschreven tekst, beeld én geluid. Een kaart met video prikkelt de nieuwsgierigheid, dus u hoeft niet bang te zijn dat de kaart ongezien in de prullenbak belandt. Door de hoge attentiewaarde zijn kaarten met video zeer effectieve communicatiemiddelen.

De toepassingen van kaarten met video

Wilt u graag de aandacht vragen van klanten of zakelijke relaties? Een kaart met een videoscherm is altijd een goed idee. Of u nou op zoek bent naar een originele uitnodiging, een opvallende direct mail of een uniek relatiegeschenk: zeg het met een kaart met video. Door de kaart volledig aan te passen aan uw huisstijl, maakt u op een originele manier reclame voor uw bedrijf.

Mogelijkheden voor het lcd scherm

Niet elke kaart met videoboodschap ziet er hetzelfde uit. Integendeel, wij produceren kaarten van verschillende afmetingen. De kleinste video is 2.4 inch, de grootste maar liefst 10 inch. Het ideale formaat hangt er vanaf welk formaat het beste past bij uw communicatie-uiting. Ook goed om te weten: wij kunnen het lcd scherm uitbreiden met maximaal 10 buttons. Bijvoorbeeld voor het volume, starten/pauzeren en doorspoelen. Handig als u bijvoorbeeld een videoportfolio wil presenteren.

Wat is de prijs van een kaart met videoscherm?

Wat de prijs van een kaart met videoboodschap precies bedraagt, ligt aan uw persoonlijke wensen. Wij kunnen alvast verklappen dat deze kaarten iets prijziger zijn dan andere kaarten, maar is dat erg? Met een videokaart kiest u kwaliteit boven kwantiteit. U kunt gericht een selecte groep mensen verrassen, in plaats van een onpersoonlijke bulk mailing te versturen. Want dat is toch een beetje met hagel schieten… Bent u benieuwd wat een kaart met video u kan opleveren? Vraag vrijblijvend een offerte met prijsindicatie aan!

Direct een offerteDirect een prijslijst

VideoPack standaard
 A5 formaat en 4.3'' scherm