Mailservice

Mailservice: direct mail is maatwerk

TAPES Mailservice verzorgt al 20 jaar directmail-acties (DMs) voor diverse bedrijven en organisaties. Het bedrijf is onderdeel van de TAPES-groep. In de loop der tijd is TAPES Mailservice uitgegroeid van een extra service tot een zelfstandig opererende afdeling.

Met drie vestigingen verspreid over Nederland en een modern machinepark zijn wij in staat orders van grote en kleine omvang snel en kostenefficiënt te verwerken. TAPES Mailservice is een klantgerichte organisatie met een vast team dat het als een uitdaging ziet de meest uiteenlopende opdrachten perfect uit te voeren. En waarbij meedenken vanzelfsprekend is. Wij maken gebruik van een grote groep vaste en gekwalificeerde oproepkrachten waardoor we snel en flexibel kunnen opereren.

Naast een accountmanager heeft elke klant bij TAPES Mailservice vaste orderbegeleiders. Zo bent u te allen tijde verzekerd van een flexibele, snelle en betrouwbare uitvoering van uw opdrachten. Niet voor niets wordt TAPES Mailservice al jaar en dag door gerenommeerde bedrijven en organisaties ingeschakeld.

Databasebeheer

Een goed databestand vormt het hart van uw DM (direct mailing). Dus is het zaak dat het perfect in orde is. Wij kunnen uw bestanden opschonen, ontdubbelen, verrijken en bijhouden, maar ook de volledige opbouw en het  beheer verzorgen. Ook grote bestanden met complexe structuren zijn bij ons in goede handen. Door slimme automatisering realiseren wij behoorlijke besparingen en een hoge mate van beveiliging. En door onze ervaring kunnen wij zeer snel handelen waarbij de kwaliteit gewaarborgd blijft. Tevens beschikken wij over een eigen onderwijsbestand.

Databasebeheer: o.a. opzet en beheer database, data entry, ontdubbelen, mutaties, bestandsconversie, selecties, data analyse, listbroking, FTP server.

Print- en reproservice

Een professioneel uitgevoerde mailing verhoogt de respons. Naast een goed idee is een volmaakte productie dus essentieel. Daarvoor heeft TAPES Mailservice een uitgebreid machinepark met de nieuwste print- en kopieerapparatuur van gerenommeerde merken. Zwart-wit en kleur, enkel- of dubbelzijdig in uiteenlopende formaten en alles in kwaliteit vergelijkbaar met traditioneel drukwerk. Van kleine oplagen tot hoge volumes en dat altijd tegen een aantrekkelijke prijs en met een uitstekende kwaliteit.

Print- en reproservices: o.a. adresdragers, gepersonaliseerde brieven en mailings, acceptgiro’s, enveloppen, visitekaartjes, sets vergaren en nieten, ingebonden boekjes, cursusmappen.

Mailhandling

Ongeacht idee en productie, een goede mailing staat of valt met de handling: het samenstellen van uw mailstuk en het ter post bezorgen. Wij beschikken over geavanceerde machines die het handlingproces snel en nauwkeurig uitvoeren. Door de hoge mate van automatisering heeft TAPES Mailservice de capaciteit om zeer grote aantallen te verwerken. Is machinale verwerking niet mogelijk, dan wordt uw opdracht snel en nauwkeurig, handmatig uitgevoerd. Daarbij kunnen wij diverse artikelen voor u op voorraad nemen, waardoor wij u nóg sneller van dienst kunnen zijn.

Mailhandling: o.a. vouwen, vergaren, snijden, couverteren, sealen, samenstellen (cursus)mappen en pakketten, handmatig verpakken, afhandeling retouren.

Fullfilment

DM is alleen succesvol bij een adequate opvolging van de respons. Hiervoor bieden wij een gestructureerd totaalpakket. Van het verwerken, nabellen en registreren van alle respons tot het vergaren en verzenden of bezorgen van artikelen en de financiële afhandeling. In onze beveiligde opslagruimtes van totaal meer dan 5.000 m2 kunnen allerhande materialen voor u worden opgeslagen, indien gewenst op verschillende locaties. Via onze ‘voorraad online’ heeft u continu zicht op de actuele status van de voor u opgeslagen artikelen. Zelfs kunnen wij voor u de postkamerfunctie invullen.

Fulfilment: o.a. verwerken responsegegevens, warehousing, orderpicking, abonnementenadministratie, online voorraadoverzicht, transport.

Webshopservices

Het succes van een webshop is voor een groot deel afhankelijk van het logistieke proces erachter. TAPES Mailservice zorgt ervoor dat ook het veelomvattende traject volledig en perfect is afgedekt. Van voorraadbeheer en orderregistratie tot betaling en een snelle uitlevering van de bestelde producten. En via ons online systeem houdt u continu de vinger aan de pols. Zo kunt u zich volledig richten op het werven van klanten en het uitbouwen van uw concept. Uiteraard kunnen wij ook specifieke deeltrajecten voor u uitvoeren.

Webshopservices: o.a. voorraadbeheer, orderintake, debiteurenbeheer, verpakken en verzenden, realtime inzicht in orders en voorraden.

Advies en portobemiddeling

Als specialisten met jarenlange ervaring kunnen wij van TAPES Mailservice u als geen ander adviseren over het totale traject. Bijvoorbeeld over het effect van een direct mail campagne (DM), het opzetten van een webshop inclusief logistiek of printing on demand van een gepersonaliseerde folder of een cursusboek. En niet te vergeten over de voordeligste manier van verzending, want door onze portobemiddeling kan uw voordeel wel eens fors oplopen.

Direct een offerte