Videobrochures

Videobrochures: digitaal en op papier

Videobrochures bestaan niet alleen uit geschreven tekst en afbeeldingen, maar ook uit geluid en beeld. In de vorm van een video. Nu denkt u wellicht aan een digital video brochure, waarbij de video op een webpagina wordt getoond. Maar wist u dat uw marketing boodschap ook geprint kan worden in een fysieke brochure met video screen? Dan combineert u de voordelen van video en print. Nóg meer impact, nóg meer sales! Op deze pagina komt u meer te weten over de kracht van videobrochures.

Examples van video brochures

Bent u benieuwd naar voorbeelden van video brochures? Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen, want zoiets ziet u niet elke dag. Als prototype nemen wij een wedding video brochure die dient als tastbare herinnering aan de bruiloft. Op de kaart staat de datum van de trouwerij, jullie namen, een persoonlijke boodschap en een video screen. Deze video toont bijvoorbeeld de ceremonie, aftermovie of een mooie reportage van de huwelijksreis. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere video’s in een brochure te verwerken. Benieuwd naar andere examples van videobrochures? Informeer gerust naar ons portfolio.

Video brochure als originele marketing tool

Opvallen. Essentieel voor elk bedrijf. Nieuwe producten en diensten schieten als paddenstoelen uit de grond, evenals bijpassende marketing uitingen. Met al die concurrentie is het maar de vraag of u de aandacht van de consument krijgt (en vasthoudt!). Gelukkig bent u met geprinte videobrochures verzekerd van impact. Want zeg nou zelf: wanneer zag u voor het laatst een brochure met beeld én geluid? Consumenten reageren altijd enthousiast op deze moderne, fascinerende marketing tool.

Wat is de prijs van een video brochure?

Het is heel lastig om eenduidige informatie te geven over de prijzen van videobrochures. Dat heeft er met name mee te maken dat de production van een video brochure maatwerk is. Elke klant heeft andere wensen wat betreft de grootte van de video, het ontwerp van de brochure en extra functionaliteiten. Waaronder een touchscreen met verschillende knoppen. Wat voor video brochure heeft u voor ogen? Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan geven wij u een goede prijs. U kunt ervan uitgaan dat wij uitstekende prijs-kwaliteit leveren!

Direct een offerte