Video brochure

Video brochure als communicatiemiddel

Vroeger waren de marketing mogelijkheden beperkt tot een radiocommercial, televisiespotje of advertentie in de krant. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos! Een van de nieuwste innovaties is de video brochure. Hierbij is een kartonnen brochure voorzien van een video met geluid en beeld. Een dergelijke brochure is niet alleen informatief, maar
ook origineel en zeer verrassend!

Kies voor een brochure met maximale impact

Het is altijd lastig om de impact van uw brochure te bepalen. Bij een flyeractie belanden de brochures met een beetje pech in de prullenmand. Daarnaast is het maar de vraag of de informatie in de brochure daadwerkelijk binnenkomt bij de lezer. In hoeverre is de boodschap gelezen én geland?! Bij een video brochure weet u zeker dat de ontvanger de informatie tot zich neemt. Het is immers heel speciaal om een brochure met geluid en beeld te ontvangen!

Wat voor video plaatst u in een brochure?

In de video brochure kunt u slim gebruik maken van tekst, afbeeldingen, bewegend beeld en geluid. Zaken die u niet goed onder woorden kunt brengen, kunt u uitlichten per video. Ook is een filmpje de ideale manier om een bepaalde sfeer neer te zetten. Hieronder vindt u een aantal opties om een video in een brochure te plaatsen:

  • Animatievideo met instructies
  • Een digitale rondleiding
  • 360º presentatie van uw product of dienst
  • Promotiefilmpje van uw bedrijf
  • Persoonlijke vlog

Laat de video brochure volledig personaliseren!

Uw videobrochure is volgens ons pas echt compleet als deze helemaal aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. Daarom wordt de omslag, die van hard of zacht karton kan worden gemaakt, volledig ontworpen aan de hand van uw wensen. Zo sluit de video brochure mooi aan bij uw andere communicatieboodschappen. Wel zo consistent!

Bij Videopack.nl kunt u kiezen uit diverse soorten videobrochures. Wat dacht u van een visitekaartje voorzien van video, een unieke video cadeaubox of een videobrochure in de vorm van uw product? Bij Videopack kan het allemaal. Bekijk alle soorten videobrochures.

Direct een offerteDirect een prijslijst